Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Blog

Miért vagyok itt? Egyszerű a válasz: 
Azért, mert az én mondanivalómat (nézőpontomat, véleményemet, tapasztalataimat…) senki más nem oszthatja meg a világgal, csakis én!
(Ha van olyan amivel egyetértesz az itt olvasottakból, oszd meg a Te is az ismerőseiddel).

 

 

 

Cikkek

2016.06.27

Ha egészséges megszülethet... és ha nem?

/ Menüpont: Blog / Hozzászólások: 1

Persze vannak kérdések: (csak kérdések vannak!) szabad ilyen (valószínűleg) beteg gyermeket világra hozni? Melyik jog a fontosabb, a megszületésé, vagy az egészségesen születettségé? Ki dönthet a magzat nevében? És a társadalomnak mennyiben van joga beleszólni egy család döntésébe? Felelőtlenség, vagy hatalmas valódi keresztényi szeretet ? Önfeláldozás a család részéről? Vagy ezeknek a kicsiknek is jobb lett volna, ha rövidke szenvedés után hagyják őket „elmenni”?

 
Teljes bejegyzés

2016.06.26

Mesélek (most éppen) egy hálátlan cigánylányról

/ Menüpont: Blog / Hozzászólások: 0

Na ja, és itt adódik is mindjárt néhány kérdés: Mi az, hogy hálátlan cigánylány?  Talán azért akartam segíteni, mert hálát vártam? Milyen alapon? Kérte, hogy segítsek?

Persze, hogy nem! Akkor meg minek akartam beleavatkozni az életébe? Hogy majd megmentem, és jó útra terelgetem? Egyáltalán mi számít „jó útnak”? Az, amit én annak gondolok? Hát nem, nem is biztos, hogy az a jó út! Sokkal inkább mindenkinek a saját maga útja a jó út, úgyhogy hagyjuk is meg mindenkinek a saját maga útját! Vajon tudtam mindezt akkor is? Vagy ez már az azóta elmúlt évek „bölcselete”? Egyáltalán történik velünk olyan amiből levonjuk a tanulságot és bölcsebbek leszünk?! 

 
Teljes bejegyzés

2016.06.25

Egy kép, emlékek, búcsúzás

/ Menüpont: Blog / Hozzászólások: 0

Isten Veled Gizuskám, pihend ki azt a sok mindent amin keresztülmentél, és óvd a szeretteidet most már onnan az égi mezőkről…

 
Teljes bejegyzés

2016.06.24

Mik vagytok ti, Istenek?

/ Menüpont: Blog / Hozzászólások: 0

Ez az eszmefuttatás onnan indul, hogy mennyire nehéz rendszeresen blogolni, de aztán belelendül a sorok írója és eljut addig, hogy egészen furcsa következtetéseket von le azzal kapcsolatban, hogy miért és kinek jó az, ha sokan szegények, mint a templom egere. 

 
Teljes bejegyzés

2016.06.23

3826. eszmefuttatás a foci EB ürügyén

/ Menüpont: Blog / Hozzászólások: 0

Azt írja az egyik ismerősöm a Facebookra: „A kisstílű ellendrukker libsiknek, megmondó embereknek meg üzenem a jelszó nem változik: egy nemzet egy csapat!”. (Na ja a kisstílű ellendrukker libsiknek üzeni, mert a „libsik” azok ellendrukkerok és  persze kisstílűek is.) Adódik itt kérem azért néhány kérdés! 

 
Teljes bejegyzés

2016.06.14

Hogyan szerezzünk jó tapasztalatokat a magyar egészségügyben?

/ Menüpont: Blog / Hozzászólások: 0

Azt mondják itt kis hazánkban, (úgy általában) romokban van a magyar egészségügy. Vagy „sok sebből vérzik” (idézet tőlem, - csak "szerényen"). Valójában ezzel szemben az igazság az, hogy őrült kettősség van jelen ez ügyben szinte minden területen. Mert romokban, és él és virul is egyben. Az, hogy melyiket élvezheted mindössze a pénztárcád vastagságától függ...

 
Teljes bejegyzés

2016.06.13

Gyenge kezdés után erős visszaesés…

/ Menüpont: Blog / Hozzászólások: 0

 Hogy tudtam-e frappáns lenni (ahogy az előzőekben ígértem) azt nem tudom, de azt igen, hogy napok teltek el, amikor egy betűt se írtam ide, vagyis volt egy gyenge kezdés és egy erős visszaesés, ami annyira jellemző a jelen helyzetre, hogy ez éppen jó lesz címnek is… és lőn, már oda is biggyesztettem…

 
Teljes bejegyzés

2016.06.09

Újratervezés, avagy: hogyan csináljunk eoldal.hu blogot?

/ Menüpont: Blog / Hozzászólások: 0

Kérdések, kérdések... mennyi kérdés?!

Az alcím helyesebben: Hogyan NE csináljunk eoldal.hu blogot? Merthogy eltelt 2 (kettő!) egész napom azzal, hogy "szépítkezem". Vagyis nem én konkrétan, hanem az oldalt próbálom szebbé tenni. Pedig azt olvastam, hogy ez egyszerű, de valahogy egyre inkább az az érzésem, hogy nem létezik a világon olyan honlap, ami nekem eléggé egyszerű lenne...

 
Teljes bejegyzés

2016.06.03

Fantasztikus blogírás!

/ Menüpont: Blog / Hozzászólások: 2

Olybá tűnik már a fél világ blogot ír. Akkor nem lehet akkora ördöngősség, nem igaz?  Nekem ez itt az első komolyabb próbálkozásom. Azt olvastam erről az oldalról, hogy nagyon egyszerű, de becsületesen bevallva én szenvedek vele rendesen! 

 
Teljes bejegyzés

2016.06.02

Blogírás helyett

/ Menüpont: Blog / Hozzászólások: 0

Van, amikor az embernek sokkal fontosabb dolgai vannak, mint bármiféle blogokat irka-firkálni.

 
Teljes bejegyzés

2016.06.02

Kell egy jó ötlet?!

/ Menüpont: Blog

Gyerünk, indul a blog!!!

Kell egy jó ötlet, (vagy legalábbis valamilyen ötlet)… Valami kezd derengeni. Talán, lehet belőle valami? Nem, ez nem is jó hozzáállás! Úgy kell írni, hogy van egy ötlet és itt kezdődik el a megvalósítása. (Még ha most csak egy kesze-kusza gondolatsor  is csupán).

 
Teljes bejegyzés

2016.06.01

Újratervezés

/ Menüpont: Blog / Hozzászólások: 0

A párbeszéd (amíg van párbeszéd) mindent elmond egy házasságról, a szeretetről a ragaszkodásról, a másik hiányáról.

A képek meg az egész életünkről.

 
Teljes bejegyzés