Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.06.03

Fantasztikus blogírás!

start-750x422.jpg         Olybá tűnik már a fél világ blogot ír. Akkor nem lehet akkora ördöngősség, nem igaz?  Nekem ez itt az első komolyabb próbálkozásom. Azt olvastam erről az oldalról, hogy nagyon egyszerű, de becsületesen bevallva én azért szenvedek vele rendesen!  

Oké, azért már elindultunk!  

Ez azért nagyon jó hír, mert talán az első lépést a legnehezebb megtenni. Mert gondolj csak bele, olyan sikeresen le tudjuk magunkat beszélni mindenféle felbukkanó (esetleg) jó ötletről, mint annak a rendje. Csak mert félünk kockáztatni. Mit mond majd a munkatárs, meg a szomszédasszony, meg a gyerekem, meg a barátaim, nem is beszélve az ellenségeimről?! Meg aztán minden új dologban ott a kudarc kockázata is, és valljuk be ettől is félünk. Sokszor olyannyira, hogy az első tétova lépést se merjük megtenni. De mindez nem így történt a mami-projekt esetében!

Ez most itt elindult (egészen pontosan tegnap) legyőzve mindehhez a "mit szólnak hozzá" fóbiát, felvállalva a kudarc kockázatát.

Elkészült a blog formára vállalható verziója, sikerült kijavítanom azt is, hogy tegnap nem a blog-menübe került amit blogként terveztem megjelentetni, még arra is rávettem magam, hogy megosszam a facebookon (és a párom is megtette ugyanezt) úgyhogy van 2 (azaz kettő megosztásom), és találtam egy olyat lehetőséget is itt, hogy megoszthatom a blogomat a startlapon is. Meg is tettem, de egyenlőre nem találtam meg magamat a keresőben... és látogató egy szál se járt még itt... Nem baj, majd alakul...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Blogolunk

M.Magdolna, 2016.06.27 14:55

Ismerem a problémát, én is sokat szenvedtem eleinte, de aztán bele lehet jönni.
Csak kitartás és menni fog ez.
Üdv. Magdi

Re: Blogolunk

F.Terez, 2016.06.27 20:37

Kedves Magdi, Köszönöm a biztatást! Próbálom.
Üdv. F.T.